Πέτρος Γραβίγγερ "το Έργον Σου που μου έδωσες, διετέλεσα..."

 

Καλώς ορίσατε στο διαδικτυακό τόπο, αφιερωμένο στον Πέτρο Γεωργίου Γράβιγγερ. Ένα σεμνό φιλόσοφο, σημαντικό άνθρωπο, μεγάλο ερευνητή. Μία σπάνια προσωπικότητα της εποχής μας.

Καλείστε,
Να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, να μελετήσετε και να ερευνήσετε όσα αναφέρονται εδώ.

Κυρίως,
αυτή η προσπάθεια αποτελεί μία ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε έντιμο άνθρωπο, να πλαισιώσει και να συνδράμει τη δημιουργία:

Ομίλου μελέτης και διάδοσης ιστορικού αρχείου Πέτρου Γράβιγγερ ή τη δημιουργία Σωματείου φίλων Πέτρου Γράβιγγερ

Αν περιηγηθείτε στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, πληκτρολογώντας το όνομα του αείμνηστου φιλοσόφου, θα διαπιστώσετε ότι εμφανίζεται κυρίως το τεράστιο συγγραφικό του έργο. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Διότι ο Πέτρος Γράβιγγερ ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, μεταξύ άλλων, και τη συγγραφική του προσπάθεια. Με τις δικές του δυνάμεις και με σκοπό να μεταδώσει το πνευματικό φως στον κόσμο.

 

 

Σήμερα, η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει, τουλάχιστον, την ευρεία εμπορική διάδοση βιβλίων και γνώσης, δυσεύρετα ή σπάνια πριν από μερικά χρόνια.

Η «Βιβλιοθήκη της Σφιγγός» κυκλοφορεί και απευθύνεται σε κάθε αναζητητή της αλήθειας.
Αλλά ελάχιστα στοιχεία αναφέρονται στη ζωή του.

Ο «Όμιλος μελέτης / διάδοσης ιστορικού αρχείου» και το «Σωματείο φίλων Πέτρου Γράβιγγερ» σας καλεί στη δημιουργία ενός ανιδιοτελούς πυρήνα σκεπτόμενων έντιμων και ηθικών ανθρώπων, οι οποίοι θαυμάζουν τον σεμνό φιλόσοφο και μελετούν το έργο του.

Δεν ανήκουμε σε καμιά πολιτική ή φιλοσοφική ομάδα.
Δεν εκπροσωπούμε καμιά οργάνωση.
Δεν υποστηρίζουμε κάποιο συγκεκριμένο δόγμα.

Η παρούσα προσπάθεια οφείλει να είναι απολύτως ανιδιοτελής, μη συσχετιζόμενη με οποιαδήποτε δραστηριότητα εμπορικού χαρακτήρα, με σκοπό το υλικό κέρδος ή την ατομική προβολή.

 

In English 0000000000000 Auf Deutsch

 

music